vemptyemptymatinalemptyemptydeemptyemptycontes

La Pilar, la Rosa, la Neus, en Cristian i la Mercè

Aquest pasat dissabte, 26 de novembre, vàrem compartir una esplèndida i càlida trobada literària dedicada als més menuts, a la Biblioteca d’Aiguafreda.
Es tractava de la cinquena edició d’unes Matinals de Contes que han pres cos –cos imprescindible- dins les activitats que any rere any proposa la biblioteca Lluís Millet i Pagès.

.

La directora, Isabel Prat, i les “contadores” i el “contador”, la Pilar Jarque, la Mercè, la Neus, la Rosa i en Cristian, es van posar d’acord dies enrere per oferir en aquestes dates de Novembre una nova edició de l'esperat esdeveniment, i van començar a fer feina. Caixes disfressades, ukelele, dibuixos, il·lustracions, llibres, maquillatge, pomes i perruca -i la paraula en veu alta-  anaren escalfant motors per a ser exposats davant l’exigent públic infantil.


 Ukelele, pomes i caixes
.
La Pilar Jarque preparada -i amagada- amb els seus llibres màgics.







 La Neus, la Rosa i la Mercè, fent-nos conèixer en Massagran
.






En Cristian amb l'ukelele

Aquí el tenim fent mal·labars,
!amb les pomes!

i amb les seves caixes sorprenents.

I sí. Arribada l’hora, ells i elles, menudes i menuts, i d’altres de més grandetes i grandets, tinguérem la satisfacció d’escoltar aquestes nostres veïnes i veí fent-nos passar una molt bona estona amb les històries il·lustrades, els llibres màgics, la música de l’ukelele i la teatralització dels textos.
.
i per acabar caramels i pomes sucoses per tothom
.
Podem ben assegurar-vos que ho han fet magistralment aconseguint un altíssim grau de comunicació amb tots els qui ens donàrem cita en aquest espai tan estimat i necessari: la biblioteca Lluís Millet i Pagès d’ Aiguafreda.
Gràcies a totes i a tots
LLARGA VIDA A LA BIBLIOTECA!
*
*
I, a més, aquí us deixem els àudios dels contes que ens  van explicar la Pilar Jarque, la Mercè, la Neus i la Rosa. 
 Gaudiu-los!
*
*
Pilar Jarque - 1era part

Pilar Jarque - 2ona part

Neus, Rosa i Mercè - 1era part

Neus, Rosa i Mercè- 2ona part
.
.


imprès disseny d' Israel Calvache
.
.
.