Dia 19 d’abril a 2/4 de 8 de la tarda ....a la Biblioteca
"Viajando por la Patagonia Argentina"

Xerrada + reportatge gràfic a càrrec de
Yanina Pikula Prati
.
.Dia 20 d’abril a les 7 de la tarda..... a la Biblioteca
"Plastilina i altres delícies"
Taller de manualitats per a nens i nenes.
A càrrec de Mª. Fernanda Arévalo
.
Dia 21 d’abril a 2/4 de 8 de la tarda...... a la Biblioteca
Presentació de l’ últim llibre del periodista i historiador

Cèsar Alcalà,
"Guerra i repressió al Vallès Oriental"
Hi intervindran l’ autor del llibre, Cèsar Alcalà,
i l’ autor del pròleg, Santiago Cucurella, historiador i director de la Fundació Universitària Martí l’ Humà.
.

Dia 22 d’abril a les 7 de la tarda..... a la Biblioteca
Contacontes amb titelles: "Un altre Sant Jordi"

A càrrec de Lídia Clua
Sessió per tots els públics


Yanina Pikula 19-4-2010

Yanina Pikula

El passat dilluns, 19 d´Abril, a la Biblioteca Lluís Millet d´Aiguafreda, vàrem poder gaudir d´un apassionant viatge per la Patagònia guiats per l´esplèndid muntatge visual que ens oferí la Yanina. Ens proposà de veure un ampli reportatge gràfic fet amb fotografies preses durant el seu viatge a la zona. Enriquí a bastament l´exposició comentant les imatges amb els records de l´experiència d´aquella "aventura" i també amenitzà la xerrada amb anècdotes que posaven més color i més vida al seu relat. Una música escollida per a l´ocasió feia de rerefons perfecte i ens ambientava en la imatgeria sonora dels territoris que creuàvem visualment. Paisatges, animals, pobles, companys i companyes de ruta, glaceres, pingüins, aigua, cel, llunyania, fars, trens, els menjars de la zona, fins i tot una presó abandonada...,

...sí, realment vàrem viatjar. Vàrem aprendre. Vàrem Gaudir. Gràcies!




.Acabada l´exposició de la Yanina vingueren les preguntes dels assistents i un petit piscolabis, durant el qual, comentàrem les nostres impressions..








.

Cèsar Alcalà i Santiago Cucurella 21-4-2010

Aquest passat dimecres, 21 d´Abril del 2010, tingué lloc a la Biblioteca Lluís Millet d´Aiguafreda la presentació del llibre "Guerra i repressió al Vallès Oriental", obra del periodista i historiador Cèsar Alcalà. L´acte comptà amb la presencia de l´autor i també amb la valuossíssima intervenció de l´historiador Santiago Cucurella, prologador del llibre.


Podeu accedir al pròleg del llibre clicant damunt la imatge d´aquest llibret


L´historiador Santiago Cucurella
Santiago Cucurella amb l´autor del llibre Cèsar Alcalà


.
Lídia Clua 22-4-2010

El passat dijous, 22 d´Abril del 2010, vàrem tenir l´oportunitat de comptar i gaudir, a la Biblioteca Lluís Millet d´Aiguafreda, amb els personatges-titella que ens oferí la Lídia Clua(*). Un escenari de cartró, paper de diari i dibuixos, muntat damunt d´una taula coberta amb un mocador negre, fou el lloc perfecte per desenvolupar la història que narrava i interpretava la Lídia tot fent moure els seus petits convidats. Protagonistes bellugats i bellugades amb animós sentit del ritme i acompanyats pels diferents registres d´una veu i uns sons que donaven pròpia personalitat a cadascun d´ells. Les titelles apareixien i desapareixien darrere l´escenari amb una mobilitat que feia que els nanos, i no tant nanos, seguissin aquest trajecte sorpresos per l´agilitat amb què es desenvolupà l´espectacle. Una bona tria musical acompanyà tota la sessió.

.

La Lídia Clua ens explicava la història,

.
feia viure les titelles,

i ens sorprenia amb nous personatges.

.

.